10.10.2010

Viikonlopun lenkit

Viikonlopun lenkit jäi tällä kertaa yhteen tai siinä tapauksessa kahteen, jos perjantai-illan lenkkikin lasketaan viikonlopuksi. Tänään ajettiin yhteislenkillä Laajalahden kautta lentokentälle ja sieltä pienen tauon ja ketjujen korjausten jälkeen Saarikankaan kautta takasi. Ihan kivaa oli ajella vaihteeksi ihan päivänvalossakin. Vaikka pimeellä ajo ihan kivaa vaihtelua onkin niin kyllä mä mielummin silti päivänvalossa ajelen, jos valita pitää.

Tänään onkin taas vaihteeksi ollu kurkku vähä kipeenä. Ei oo vissiin vielä d-vitamiinien syönti auttanu, jos meinaa flunssaa tulla. Toisaalta en mä nyt vielä ookaan kun reilu pari viikkoa niitä syöny. Jostain luin, että reilun kuukauden jälkeen alkais paremmin vaikuttaa. Jospa tuota flunssaa nyt ei kuitenkaan tulis. Lenkillä alkoi kuitenkin vähä tuntua flunssaselta ja kylmäkin tuli heti kun pysähtyi, vaikka vaatetta oli kyllä ihan riittävästi näille keleille.

Tässä vielä perjantainen lenkki ja sitten tämän päivän lenkki. Jos noita joku haluaa tarkemmin katsella. Ainakin näkee vähän missäpäin on ajeltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti