20.10.2010

Sateisen illan harrastus

Tänäänki olialunperin tarkotus lähteä illalla lenkille. Vielä joskus kolmen jälkeen iltapäivästä suunnitelma tuntui hyvältä, mutta töistä kun pääsi niin satoikin jo vettä. Tässä on nyt parina edellisenä iltana tullut jo pyöräiltyä niin ajattelin, ettei sinne vesisateeseen nyt mikään pakko oo lähteä. Vaihtelun vuoksi päätin ajaa trainerilla vähä intervalleja yms.


Maantiepyörä trainerissa

Trainerilla ajo ei kyllä ole läheskään yhtä kivaa kun oikea pyöräily. Eipä tuota yleensä viitsikään ainakaan tuntia kauempaa tehdä. Tunnissa saa ihan hyvän harjoituksen tehtyä. Pitää tehot vaan sen verran korkealla niin tuokin riittää. Mitään pitkiä pk-treenejä ei kyllä tuolla jaksais ajella. Tai sit pitäis ainaki olla sellanen traineri, jossa sais seurata tv-ruudusta/tietokoneelta omaa ajoa. Niitähän on olemassa sellaisiakin, jossa saa esimerkiksi ajaa Giro d'Italian tai Tour de Francen reittiä läpi. 

Mun oma on ihan tavallinen karvalakkimalli, mutta varsinkin näin syksyn sateilla ja tulevilla sohjokeleillä ihan hyvä lisävaruste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti