25.10.2010

Fillaritori.com

Täytyy nyt mainostaa tuota Fillaritoria, jos se vaikka sais vähän enemmänkin huomiota harrastajien keskuudessa. Kyseessä on siis pyörien ja pyöränosien kauppapaikka, jossa kuka tahansa tuonne kirjautuva voi myydä pyörän tai osia. Tähän asti ehkä suosituin vastaava on ollut Fillari-lehden tori, mutta se kyllä välillä tukkeutuu muutaman yli-innokkaan ansiosta, jotka laittavat joka pultista oman ilmoituksen. Siinä sitten on puolet sivusta täynnä yhden ja saman ihmisen ilmoituksia. Fillari-lehden torilla ilmoituksen jättäminen on myös vaatinut lehden tilaamista tai ainakin, että jollekin kaverille lehti tulee.

Fillaritori taas on foorumipohjainen ja jaoteltu vielä eri osastoihin. Löytyy omat maasto- ja maantiepyörille ja myös osat on lajiteltu omiin kategorioihinsa. Tuo tekee ainakin helpommaksi läytää haluamansa kun ei tarvitse esimerkiksi keulaa etsiessään selata kaikkia ilmoituksia läpi, vaan voi suoraan mennä keulat-osioon. Lisäsin Fillaritorin linkin tuonne oikealle, missä muitakin pyöräilyaiheisia linkkejä on.

Aikahan näyttää, että tuleeko tuosta toimiva kauppapaikka vai viekö Fillari-lehden tori vielä ykköspaikan jatkossakin. Itse tulen varmasti muutaman kerran viikossa katselemaan molemmat läpi niinkuin tähänkin asti on tullut selattua. Harmittavan samankaltaiset nimet näillä kahdella myyntipaikalla on. Ehkä se ei kuitenkaan käyttäjiä haittaa. Puheessa saattaa tietysti mennä sekaisin, että kummasta torista on puhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti