5.10.2010

Valolenkki

Tänään yhteislenkille starttasi neljä pyöräilijää, mikä on ainakin näin syksyn tullen jo ihan hyvä määrä. Kesällä toki porukkaa enemmänkin lenkeillä kävi, mutta syksysin tuntuu väki aina vähenevän. Varmasti osalle tulee muitakin menoja ja tänäänki oli jo valoille käyttöä lenkill. Olikin tämän syksyn ensimmäinen lenkki mun osalta kun valoja tarvittiin.

Tututkin polut muuttuu aina vähän haasteellisemmiksi tai ainakin vähän erilaisiksi, kun ajetaan pimeässä ja auringon sijaan polkua valaistaan pyöränvaloilla. Ihan kivaa vaihtelua tuo pimeässä ajaminen on. Tänäänkin koko porukalla tais olla Deal Extremen kiinanihmeet. Täytyy kyllä tuosta valosta sanoa, että on ollut todellakin hintansa arvoinen. Tosi hyvä valo ainakin mun käytössä. Vielä kun lumi tulee maahan niin tuolla näkee tosi hyvin metsässä. Akun kestokin on ollut ihan riittävä, eipä oo tainnu kesken lenkin vielä kertaakaan valo sammua akun takia.

Huipputehokas pyöränvalo


Oon harkinnutkin, että jos hommais toisen samanlaisen niin sais sekä sarviin, että kypärään valot. Nyt oon pitäny valoa sarvissa, kun se tuntuu jotenkin luonnollisemmalta niin. Toisaalta silloin näkee vain sinne, minne sarvet osoittaa eikä esimerkiksi seuraavaan mutkaan tai vähän ajolinjan sivulle. Siihen tarkoitukseen kypärävalo saattais olla ihan kätevä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti