28.10.2010

Spinning

Tulipa kokeiltua tänään itselle täysin uutta lajia eli spinningia. Mua on vaimon toimesta siihen hommaan haastettu jo useamman vuoden varmasti, joten pitihän sitä lähteä kokeilemaan minkälaista hommaa se on. Yllätys oli kyllä positiivinen. Itsehän siellä sai vastuksen määrätä niin ainaki sai tarpeeksi kovan treenin tehtyä. Ja tuo ohjelmakin minkä mukaan siellä poljettiin oli ihan hyvä. Oli ainaki riittävästi sellasia kohtia, että mentiin kovilla vastuksialla ja täysiä. Sitten sopivasti palauttelua väliin.

Ainut mitä jäi kaipaamaan pyöristä oli kadenssimittari. Olis ihan kiva seurata, millä nopeudella sitä polkee tai pyrkiä esimerkiksi palautteluosuuksilla pitämään kadenssi riittävän korkealla. Lopputuloksena voi todeta, että kyllä tuota lajia voi toisenkin kerran kokeilla, ei siitä ainakaan pyöräilyä ajatellen haittaa ole. Ja varsinki nyt syksyn ja talven huonoina keleinä voi olla ihan hyvää vaihtelua.

2 kommenttia:

  1. Siinäs näit että on se spinning muutaki ku vain naisten juttu, sopii ihan yhtä hyvin miehille!

    VastaaPoista
  2. Tuli munki jokunen kerta Rovaniemellä ollessani kokeiltua ja itekki kyllä tykkäsin. Hyvin hiki irtosi ja varsinki tiukempaa vastusta ruuvattuani, Ounasvaaran asunnolle takaisin lumisateessa pyöräillessä jalat oli aika hapoilla... Nyt kun ei tässä Himangalla ole moista tarjolla, pitää tyytyä omaan mp3:een ja traineriin :) T.H.

    VastaaPoista