27.10.2010

Syötteelle

Viikonloppuna lähdetään tavallaan päättämään Kammenkiertäjien pyöräilykautta Iso-Syötteelle. Oikeestihan kausi nyt ei tule tähän päättymään, koska tuskin niin huonoja ilmoja tulee, ettei me lenkeillä loppuvuotenakin käytäisi. Joka tapauksessa perjantaista sunnuntaihin olis tarkotus Iso-Syötteen reittejä ajella ja ehkä vähän rentoutuakin iltaisin saunan yms merkeissä.

Tässä on saanut viime päivät seurailla sääennusteita, mitä viikonlopuksi lupaillaan. Välillä tilanne näytti jo vähän huonolta pyöräilyn kannalta kun viikonloppuna lupailtiin joka päivälle lumisateita. Onneksi nuo 10 päivän ennusteet yleensä muuttuu matkan varrella ja nyt näyttää jo vähän paremmalta. Edelleen siellä huomiseksi luvataan vesi/räntäsateita ja perjantainakin saattaa vielä sataa, mutta tämän herken ennusteen mukaan lauantaina olis mukava pakkanen ja aurinkoista.

Lauantaihan meillä tulee se pääajelupäivä siellä olemaan. Tokihan perjantainaki voi jonkun kierroksen käydä ajamas, samoin kuin sunnuntaina, mutta jos lauantaina on hyvä ilma niin se pelastaa jo paljon. Toiset kiekot ja nastarenkaat ajattelin ottaa mukaan. Jos on vesikeliä ja sitten pakkasta niin varsinki ne pitkospuuosuudet saattaa olla hyvinki liukkaat. Paikanpäällähän sen sitten näkee, mutta eipä nuo toiset kiekot nyt paljoa tilaa vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti