18.10.2010

Rentoa ajelua flunssan jälkeen

Tämän syksyn flunssa numero 3 taitaa olla takanapäin ja tänään uskaltauduin taas lenkille. Viimeksi pyörällä onkin tullut ajettua viime tiistaina, joten alkoi olla jo vähän polttelua päästä lenkille. Käytiin J-P:n kans tänään ajelemas ihan hyvä lenkki. Ei mitään kovaa revittelyä vaan pääasiassa ajeltiin ihan rauhallista vauhtia, toki muutamissa kohdissa nyt vauhtikin saattoi vähän nousta. Tuntemukset lenkin jälkeen oli kuitenkin ihan hyvät. Jalat tuntui vähä voimattomilta flunssan jälkeen, mutta muuten oli ihan hyvä olo. Täytyy nyt toivoa, ettei kauheesti tuu vesisadepäiviä, niin pääsis nyt säännöllisesti ajelemaan. Pieni sade tosin ei menoa haittaa, mutta kaatosateeseen ei viittis lähtee ajelemaan.

Reilun viikon päästä olis Iso-Syötteen reissukin edessä. Sinnekin toivois vielä hyviä ajokelejä, ettei tarvis lumessa tai sohjossa siellä ajella. Pikku pakkanen ei haittaa, mutta mielummin kuivalla maalla kuin sohjossa, jos valita saa.

Rocket Ronin kyljet alkoi näyttää tältä

Viime viikon lenkin jälkeen joutui vähän rengastöitäkin tekemään. Rocket Ron on kesän palvellut hyvin, mutta nyt oli aika siirtyä roskikseen. Kyljetkin oli jo paikoin aika kuluneet, joten ilman sitä tikkuakin olis renkaan saanut varmaan aika pian vaihtaa. Nyt takarenkaana on normaali 2,1" Racing Ralph litkutettuna. Ei ehkä kaikkein paras pito syksyn keleihin, mutta eiköhän silläkin ajamaan pääse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti