27.6.2011

Juhannuksen lenkit

Juhannus vietettiin Kuusamossa ja siellä tuli ajettua muutamana päivänä. Lisäksi pohjoisen reissuun kuului lenkki Kempeleessä ja Posiolla. Viime viikko oli siitä erikoinen viikko, että joka päivä tuli ajettua lenkki + tiistaina tuo kisa Oulussa. Tänäänkin vielä kävin ajamassa rauhallisen maantielenkin 91 km. Huomenna sitten on vuorossa lepoa. Oikeestaan ennen tahkoa tuskin tulee enää paljoa ajettua. Alkuviikko menee reissussa ja torstaina kun illalla tullaan niin saakin laittaa kamppeet kasaan ja perjantaina on aamulla lähtö kohti Tahkoa. Täytyy toivoa, että kelit olis vastaavat ku parina viime vuotenakin.

Kuusamon lenkeillä sai ainaki nousumetrejä kerättyä vähä eri tahtiin kun täällä kotona lenkkeillessä. Tein Rukalla pari mäkitreeniä tai toki lenkkiin sisältyi muutakin kuin mäkeä mutta aika paljon kuitenkin nousua tuli. Sitten yksi vähän pitempi lenkki, joka sisälsi sitten hiekkateitäkin. Niilläkin mäkiä riitti, joten Tahkoa silmälläpitäen ainakin tuli nousumetrejä.

Renkaankin onnistuin taas rikkomaan kivikossa. Oli jo toinen Rocket Ron tälle kesälle, joka hajoaa kyljestä. Tällä kertaa kuitenkin litkut tuon reiän paikkas. Aluksi tuntui, että vuotaa mutta muutaman pumppauskerran jälkeen alkoi ilma pysymään. Nyt pitää sitten miettiä viittiikö tuolla renkaalla lähteä Tahkolle. Kyllähän se tällä hetkellä paineet pitää, mutta ei siihen kerran rikki menneeseen kylkeen nyt kovin isoa viiltoa tarvi tulla niin menee uudelleen. Lenkkirenkaaksi tuosta kyllä on, mutta voi olla, että Tahkolle olis varmempi lähteä uuden renkaan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti