21.6.2011

Pyörä-Suvala Cup #2, Ellinmaa

Tänään kävin Oulussa ajamassa paikallisen Pyörä-Suvala Cupin Ellinmaan kisan. Tämä oli cupin toinen kilpailu. Mä en varsinaisesti cupin takia kisaan lähtenyt vaan ihan vaan hyvää kisaa lähdin hakemaan ja sen sain. Oli tosi hyvä reitti tehty tuonne Ellinmaan alueelle ja ajokin kulki ihan mukavasti. Vähän piti ottaa vielä varovaisesti flunssan jälkeen, ettei ehkä ihan kaikkea revitty miehestä irti. Tulokseen tuo tuskin pahemmin vaikutti. Ihan hyvä ajo omaan tasoon nähden tuo oli.

Kisassa oli aika paljon osallistujia, mikä on aina hienoa kun kisoja järjestetään, että sinne myös osallistujia saadaan. Olisi ihan hienoa jos Kokkolan sudullakin vähän vastaavaa cupia järjestettäisiin. Kyllä mä ainaki ihan mielelläni kilpailen. Saa ainaki hyvän treenin aikaseksi, kun harvemmin itekseen lenkillä käydessä tulee kuitenkaan tuota vauhtia ajettua. Tämän kisan perusteella tulen varmasti uudelleenkin tänne Oulun seudulle kisaa ajamaan, mikäli vaan omaan aikatauluun sopii.

Tässä vielä Garminin dataa kisasta. Siinä aon myös alkulämmittelyt ennen kisaa ja loppuverryttelyt Kempeleessä kisan jälkeen. Siksi tuo viiva tuossa kartassa kun mittari käynnistettiin uudelleen Kempeleessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti