1.6.2011

Rengas

Tämä rengas keskeytti Korson maratonissa matkanteon. Kuvasta nyt ehkä vähän huonosti näkyy, mutta reikä on sen verran suuri, että sormi tulee sieltä läpi. Ja vieressäkin näkyy viillot eli rengas on saanu ihan kunnolla osumaa. Onnistunu suoritus siinä mielessä, että mun mielestä tuolla nyt ei erityisen paljon kiviä ehtiny edes olemaan siihen mennessä, kun tuo tapahtui. Ei se tietenkään vaadi kuin yhden terävän kiven joka osuu renkaaseen pahasti ja tulos on tässä.

Kylki repeytyi

Garminin dataa kun katselee niin ihan hyvillä sykkeillä oli ainakin kisa alkanut. Maksimi jo tuossa vaiheessa ollut 191 ja keskisykekin 168 ja tuossa on nyt sitä renkaan pumppailuakin mukana. Meno tuntui ainakin alussa todella hyvältä. Yleensä oon lähdöissä aika huono tai kankeesti lähtee ajo liikkeelle, mutta nyt lähtökin meni ihan hyvin ja olin koko matkan kärkiporukassa. Polkuosuudella ajo alkoi tuntua kokoajan paremmalta ja erojakin taaksepäin alkoi syntymään. Enempää tuosta nyt ei kannata johtopäätöksiä tehdä, koska ajettava matka jäi noin 10  kilometriin.

Ens sunnuntaina sitten Vaasa XCO:ssa uus yritys. Toivottavasti tällä kertaa pääsis ainakin maaliin. Fyysisesti raskas rata siellä on, joten mies ainakin joutunee koville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti