19.6.2011

Brahe Mtb

Tänään oli tarkotus ajaa Pietarsaaressa Brahe Mtb, mutta se jäi sitten flunssan takia vaan suunnitelmaksi. Harmitti kyllä todella paljon kun en voinut kisaan osallistua. Ainakin aikaisempina vuosina reitti on ollu tosi hyvä ja nyt oli vielä otettu tietä pois ja lisätty polkua. XC-reitti, joka suurimmaksi osaksi on polkua ja lisäksi vähän kalliota ja alkuun/loppuun pätkä hiihtolatupohjaa. Todella hyvä reitti. Aamulla jouduin kuitenki päätöksen tekemään, että nyt on parempi jättää väliin. Terveyden kans ei viitti kuitenkaan leikkiä ja jospa tästä tulis nyt nopeemmin taas kuntoon.

Viikko onkin lenkkien suhteen mennyt aikalailla penkin alle. Keskiviikkona ajelin rauhallisen lenkin ja torstaina kans, mutta sen jälkeen olo tuli taas vähä huonommaksi, niin jäi loppuviikon lenkit ja kisa ajamatta. Hankalaa vaan pitää taukoa kun ilmat on hyvä ja mieli tekis metsään ajelemaan. Nyt menee vähä valmistautuminen Tahkolle uusiksi kun tämä ja tuleva viikko oli tarkotus ajella aika paljon ja kovalla vauhdilla/sykkeillä. Sitten viimenen viikko ennen Tahkoa vähän rauhoittaa menoa. Nyt tulee nämä rauhalliset viikot tähän jo tässä vaiheessa.

Juhannukseksi mennään Kuusamoon, joten toivotaan nyt, että ennusteet ei pidä paikkansa ja siellä ei ihan joka päivä sataisi. Pyörä lähtee joka tapauksessa mukaan ja tarkoituksena on siellä muutama lenkki ainakin ajella. Ja mikäli kunto tästä nyt kohenee niin tiistai-iltana olis tarkotus Oulussa osallistua paikalliseen Pyörä-Suvala Cupin xc-kisaan. Sekin osallistuminen on nyt tässä vaiheessa vaakalaudalla, mutta täytyy toivoa, että tiistaina pystyis jo ajamaan kovaakin vauhtia.

Loppuun vielä kuvia Brahen kisasta. Kun en ajamaan pystynyt niin lähdin sitten katsomaan kisaa ja samalla tuli muutamat kuvat otettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti