10.6.2011

Levi 24

Tänään lähdettiin puolen päivän jälkeen ajelemaan Tuomaksen kans kohti Leviä ja huomenna starttaa Levi 24 eli 24 tunnin pyöräilytapahtuma. Täytyy toivoa, että sää pysyis yhtä hyvänä ku koko viikon niin olis mukava ajella. Tosin jos lämmintä on 30 astetta niin ei pienet vesikuurot kyllä mitään haittaa. Ajeltiin nyt iltalenkkinä tuo reitti kertaalleen läpi, että huomenna vähä tietää mitä on tulossa. Ainahan se on helpompi ajella kisatilanteessa reittiä, minkä edes osittain tuntee. Lopuksi piti vielä yrittää nousta Levin päälle tuota eturinnettä. Se jäikin yritykseksi, kun pito loppui takarenkaasta jyrkässä kohdassa irtokivien pyöriessä alla. Onneksi tuo ei kisareittiin kuulu :)

Reitti vaikutti ihan hyvältä ja monipuoliselta. Jälleen kerran jos jotain saisin parantaa niin olisin lisännyt oikeaa polkua ja poistanut tuota pururataa/latupohjaa. Niinhän se on lähes aina, mutta oli tässä hyviä kivikkopätkiäkin, joita on kiva huomenna ajella.

Huomenna voin kirjoitella lisää tunnelmia tapahtumasta ja viimeistään sunnuntaina tai maanantaina sitten jonkunlaista raporttia kisasta. Ehkä tuonne twitteriin on helpompi laittaa pikku päivitykset kisan ajalta. Joukkueen virallisena tavoitteena lienee mitalisija tuossa hyväntekeväisyyssarjassa, jonne oli ainakin pari päivää sitten ilmoittautunut 25 joukkuetta. Tämän hetkistä tilannetta en tiedä, että onko lisää tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti