30.8.2012

Kurikkala XC kisaraportti

Eilen ajettiin Tuomaksen järjestämä Kurikkala xc iltakisa Kalajoella tai Himangalla, ihan miten vaan. Keli oli tämän kesän teeman mukaisesti sateinen. Reitti oli onneksi kohtalaisen säänkestävä, joten missään mudassa ei tarvinnu ajella, vaikka ei tuolta kuivin jaloinkaan selvinnyt. Kengänkuivaajalle tuli jälleen käyttöä illalla.

Kisareitti oli aika vauhdikas ja siinä mielessä hyvä, että oli paljon jyrkkiäkin käännöksiä joiden jälkeen sai taas kiihdyttää sen mitä jaloista lähti ennen seuraavaa käännöstä. Vesisade teki reitistä haasteellisemman mitä se oli vielä tiistaina. Tiistaina kun olin auttamassa reitin merkkauksessa niin ajelin Furious Fredeillä ja ne tuntuivat hyviltä renkailta reitille. Niillä sitten lähdin kisaan sateesta huolimatta. No olis voinu jotku vähä pitävämmät renkaatkin tietysti valita. Muutamissa käännöksissä oli tekemistä, että sai pyörän pysymään polulla ja yleensä pystyssä. Ei ihan paras sivuttaispito märällä kelillä.

Kokonaisuudessaan ajo meni samaan tyyliin kun tänä kesänä muutenkin. Lähdössä ei pysy ihan kärkimiesten matkassa ja sitten ajellaan omaa ajoa maitohapoista kärsien. Oon kuitenkin eiliseen suoritukseeni ihan tyytyväinen. Oli kivaa ajaa tuollainen noin tunnin mittainen kisa melkolailla täysiä. Olikin puhetta, että jos tänne tosiaan sais ensi kesäksi jonkunlaista paikallista cupia kehiteltyä. Tuollaisia iltakisoja 3-5 esimerkiksi kesän aikana.

Lähdössä vielä nauratti, Kuva: Tuomas Harmaala

Porukkaa oli eilen sateesta huolimatta ihan mukavasti paikalla. Oli myös hienoa, että nuoria ja lapsia oli lähtenyt kisaamaan. Vaikka kisapaikalla olikin aika paljon tuttuja mutta oli myös uusia naamoja, joita ennestään en tuntenut. Hienot kisat Tuomas oli saanut järkättyä pienellä porukalla. Kiitokset vielä järjestäjien suuntaan. Seuraavan kerran olis tarkotus kisata viikonloppuna Korsossa xco:n merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti