4.8.2012

Valmistautumista Pyssymäelle

Sunnuntaina pääsee taas kolmen viikon tauon jälkeen kilpailemaan kun Nivalassa ajetaan Pyssymäen XCM-kisa. Valmistautuminen kisaan meni tällä kertaa pääosin Kuusamon maisemissa. Hyviä lenkkejä ja eilen sitten jaloille lepoa ja pari tuntia melontaa Oulankajoessa. Jospa sitä jaksais sunnuntaina ajaa itseä tyydyttävällä tasolla ja vauhdilla kisan läpi.

Viimeistelyharjotus ei ainakaan mennyt ihan putkeen. Tänään on oikeestaan koko päivän satanu ja illalla ku sade loppui ajattelin käydä maantielenkin ajamassa. Vähän pyörittelyä ja muutama veto. Pääsin Kälviälle asti niin rengas puhki. Ja tietysti nyt kun varmaan ensimmäistä kertaa tälle kesälle ei tullu puhelinta mukaan. Samoin rengasmuovit oli reissun jäljiltä jossain muualla kun satulalaukussa. No renkaanvaihto kuitenkin onnistui ilman niitäkin ja pääsin ajamaan myös kotiin.

Vähän tuossa vaan ajofiilis kärsi eikä loppumatkasta nyt saanut enää sen enempää vetoja enää tehtyä vaan ajelin kotiin. Ehkä huono viimeistely tietäis hyvää kisaa. Saa nähdä, miten käy. Kisatauko taitaakin olla tämän kesän pisin. Noin parin viikon välein on tähän asti kisoja ollut, mutta nyt tosiaan tuli peräti kolmen viikon tauko. Oli viime viikolla tarkotus käydä Botnia Mtb ajamassa, mutta silloin oli flunssa niin jäi sitten väliin. Katsomassa olin ku Juhan ja Anders oli siellä ajamassa. Vähän niinku tsempparina mukana. Vaikka olis ollu kiva ajaakin niin eipä ainakaan tarvinni jännittää yhtään ku oli vaan katsojana paikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti