12.8.2012

Loma-ajan lenkkejä

Kesälomasta nauttiessa on päässyt myös lenkkeilemään vähän normaalia enmmän. Tällä viikolla sääkin on suosinut varsinkin loppuviikosta niin on tullut ajettua sellaisia noin 50 kilometrin päivälenkkejä. Eli ihan sopivan pitkiä maastolenkeiksi. Toki sekaan mahtuu yksi maantielenkkikin, joka käytiin kaverin kanssa ajamassa aika reipasta vauhtia vuorovedolla. Meni vauhtikestävyyden puolelle tuo lenkki.

Kesälomasta on vielä viikko jäljellä, joten sama tahti todennäköisesti tulee jatkumaan lenkkien osalta. Tarkoitus on ajella määrällisesti varmaan aika paljon vielä tulevan viikon aikana. Töihin palatessa tulevat määrät taas tippumaan sitten normaalitasolle.

Viikonlopun aikana on myös olympialaisissa ajettu XCO-kisat. Lauantaina naisten kisa ja tänään miesten kisa. Ihan mielenkiintoista seurattavaa, tosin naisten kisa ratkesi käytönnössä jo aika alkuvaiheessa. Miehissä jännitys taas säilyi loppuun asti ja ratkaisu tapahtui vasta viimeisessä ylämäessä ja maalisuoralla. Kerrankin sai katsoa ihan suomalaiselta tv-kanavalta maastopyöräilyä. Se jos mikä on harvinaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti