26.8.2012

Kisataukoa

Koko kesä on aika aktiivisesti tullu kierrettyä varsinkin Maratoncupin kisoja, mutta nyt on edellisestä maratonkisasta jo 3 viikkoa ja seuraavaakaan ei ihan heti näköpiirissä ole. Lauantaina olis ollut Luukin maratoni, mutta se jäi tällä kertaa väliin. Ei vaan aikatauluihin tällä kertaa sopinut käytännössä kahden päivän matkustus. Olis pitänyt kuitenkin perjantaina jo lähteä ajelemaan ja kotiutuminenki olis menny lauantaina aika myöhälle tai jopa sunnuntain puolelle. Seuraava mahdollinen xcm-kisa olis syyskuun puolessa välissä Hyvinkäällä ja sitten viimeinen kisa 23. päivä Tampereella tai Ylöjärvellä (en oo varma kiertääkö koko reitti Ylöjärven puolella).

Pitää ottaa tähän väliin nyt muutama lyhyempi xc-kisa niin pääsee pitämään kisatuntumaa yllä. Ens viikonloppuna ollaan menossa Helsingin suuntaan muutenkin niin samalla käyn lauantaina ajamassa Korson XCO-kisan. Sama reitti kun pari viikkoa sitten ajetussa iltakisassa. Eli ihan sokkona ei tarvi tällä kertaa reitille lähteä. Reitti oli kyllä niin hyvä, että mielellään sinne lähtee uudestaankin ajamaan. Samoin tällä viikolla käyn ajamassa tuon alempana mainostamani Kurikkala XC:n joka on melkein kuin kotikisa kun on reilun 50 km päässä.

Maratonkisoja korvatakseni ja tuntumaa ylläpitäessä ajelin tänään noin 70 km maastolenkin ja eilenkin tuli ajettua ihan hyvä 3 tunnin lenkki. Kisatauko on toisaalta tuonut nyt mahdollisuuden ajaa pitempiä lenkkejä. Keväällä kun kisoja tuntui olevan tiiviimmin niin ei oikeen jääny kovin pitkille lenkeille aikaa. Tauosta huolimatta oon onnistunu kyllä saamaan jalat ennätysjumiin ja lihakset kireiksi. Kyllä teki hieronta taas vaihteeksi kipeetä tänään. Mutta hieronnan jälkeen kyllä huomaa aina eron jaloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti