23.8.2012

Kurikkala XC

Kaveri järjestää Himangalla maastopyöräkisan ens viikolla, joten laitetaan tännekin kisasta mainos, jos joku kiinnostuu osallistumaan. Kyseessä siis iltakisa ja osallistumismaksuun ei tuu ainakaan kenenkään osallistuminen kaatumaan. Sen mitä reitistä tiedän niin helppoa kovapohjaista polkua. Eli teknisesti helppo reitti, haasteet saa hakea sitten vauhdista ja muuten hyvästä reitistä. Koko reittiä en ole tietääkseni ajanut, mutta kesällä tuolla käytiin lenkillä niin se parhain osa ilmeisesti silloin ajettiin läpi. Lisätietoja kisasta voi varmasti kysellä Tuomakselta. Tästä kisasta tulikin mieleen, että pitäis tänne alueellekin kehitellä ens kesäksi joku paikalliscup, jossa ajettais esimerkiksi 3-5 viikkokisaa kesän aikana. Tai mikse joku kisa voi viikonloppunakin olla, mutta silloin vaan tapaa olla aika usein kansallisten cuppien kisoja, jolloin saattaa vaikuttaa ainakin joihinkin osallistujiin.

Tämä nyt on toinen tällä alueella oleva xc-kisa, Pietarsaaressa on touko-kesäkuussa aina ajettu Brahe Mtb. joten tuohon päälle vielä jokunen kisa niin saatais jo ihan hyvä paikalliscup kasaan ja hyviä treenejä enemmänkin kilpaileville. Jos tämä idea ottaa tuulta alleen niin mä voin vaikka lähteä mukaan järjestelyihin/organisoimaan, mutta tästä aiheesta nyt ehtii keskustella vaikka talven aikanakin lisää, mikäli idea saa kannatusta.

2 kommenttia:

  1. KALAJOELLA ei himangalla... harmi ettei ajankohta sovi mulle.

    VastaaPoista
  2. Tämän on tosiaan tarkoitus olla hieman kokeilua ja lämmittelyä tuota aluecuppia varten, eli jos löytyy kannatusta niin järkätään myös tulevaisuudessa. Kenties jopa useampiki kisa Himangallakin?

    ps. On tuolla Kurikkalassa ainakin käytössä Himangan postinumero..? Himanka kylläkin on nykyisin Kalajokea, joten kummin vain. :)

    VastaaPoista