10.6.2012

Viikonlopun lenkkejä

Koko viikko meni flunssassa, joten ennakkosuunnitelmista poiketen en ajanut yhtään lenkkiä. Tarkoituksena oli ajella kyllä, mutta toinen flunssa reiluun kuukauteen sotki nämä suunnitelmat. Eilen kävin ajamassa rauhallisen noin 3 tunnin maastolenkin Juhan kans lentokentälle ja takasi. Siinä mielessä hyvä lenkki, että kerrankin malttoi ajella oikeesti rauhallisesti kun oli ensimmäinen lenkki flunssan jälkeen. Pysyi sykkeet matalalla mutta kaikista hauskinta oli, että pääsi taas ajamaan. Sehän tässä pyöräilyssä kuitenkin parasta on kun pääsee lenkille ja nauttii siitä pyöräilystä. Välillä meinaa tuo nauttiminen unohtua kun hampaat irvessä puskee jossain kisassa. Siitähän tämä kaikki kuitenkin on lähtenyt liikkeelle, kun pääsee nauttimaan luonnon rauhasta ja pyöräilystä. 

Tänään olis ollu mahdollista osallistua Brahe Mtb kisaan Pietarsaaressa, mutta tein jo viikolla päätöksen, että jätän kisan väliin kun oli tuota flunssaa eikä ollu varmuutta koska sitä on taas täydessä ajokunnossa. Ajelin sitten aika kovan maantielenkin tänään. Oli sen verran kova vetomies lenkillä, että ei paljoa tarvinnu mukavuusalueella ajaa. Tosi hyvä lenkki ja kilometrejäkin kertyi melkein 100 reilussa 3 tunnissa. Olin kyllä kotiin tullessa aika lopussa jo, ei paljo pitempään olis enää jaksanu ajaa. Mukavaa vaihtelua lenkkeihin ja pitäis jatkossakin ajella noita reippaampia maantielenkkejä, jos sieltä sais sitä vauhtia maastoonkin. 

Täytyy nyt toivoa, että flunssa ei enää uusiudu vaan pääsis ajamaan vähä säännöllisemmin lenkkejä tulevien viikkojen aikana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti