7.6.2012

Uudet kammet ja takakiekko

Viime viikolla jo sain (ostin) Maunumäeltä uudet XT:n kahden rattaan kammet. Täälläpäin ajellessa ei sillä pienimmällä rattaalla oikeen mitään tee ja ajattelin, että tuo 40-28 välitys vois muutenki olla mulle sopivampi kuin 44-32-22. Mietin jonku aikaa 42-28 ja 40-28 välillä, mutta päädyin sitten jälkimmäiseen. Jaksaa varmasti paremmin poluilla tuolla 40 piikkisellä ajaa. 

Uudet kammet

Vois ajatella, että eihän tuossa nyt suurta eroa ole onko edessä 42 vai 40 mutta kyllä mun mielestä ainakin 44 ja 42 oli yllättävänki paljon eroa. Vielä en oo maastoon päässy pyörää testaamaan, mutta laitetaan sitten kokemuksia kun niitä tulee. 

Samoin sain eilen uuden takakiekon sen rikki menneen XTR:n tilalle. Nyt on sitten taas lenkkikiekotkin niin ei tarvi noilla kevennyskiekoilla kaikkia lenkkejä ajella. Mukaa tuli myös kiekkopussi, mikä oli kiva yllätys. Niille on aina käyttöä varsinkin kun pyörää kuskaa auton perässä ympäri Suomea niin saa kiekot pussiin suojaan. 

XTR WH-M985 ja kiekkopussi

Ettei nyt kuitenkaan liian kivaa olis niin toki onnistuin flunssan myös saamaan. Olisko sitten Korsossa siinä pyöränpesujonossa kun hikisenä jonotti päässyt vähä vilustumaan. Kurkku tuli kuitenkin kipeeksi maanantaina ja siitä menee sitten päivä tai pari niin on nuha. Nyt on sitten taas lenkkitaukoa ainakin muutama päivä. Harmittavasti olis nyt ollu hyvät lenkkikelitkin niin on saanu keskittyä lähinnä pyörän huoltoon ja osien vaihtoon. Täytyy toivoa, että viikonloppuun mennessä olis taas kunnossa niin olis mahdollisuus ajaa vähä pitempiäkin lenkkejä, seuraavalla viikolla olis Laajavuoren Maraton Jyväskylässä niin jää pitkät lenkit siihen kisan ajamiseen sitten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti