21.6.2012

Hyvää juhannusta!

Kesä on edenny juhannukseen asti ja mun mielestä vielä ei kunnon kesää oo ollutkaan muutamaa päivää lukuunottamatta. Jospa tässä nyt jossain vaiheessa ilmat lämpenis niin ettei ihan joka lenkille tarvis irtohihoja harkita laittavansa. Tällä viikolla oon yrittäny satsata lenkkeilyssä määrään ja vähän vauhtiinkin.

Maanantai tosiaan meni xc-rataa kiertäessä ja tiistaina välipäivä. Eilen ajoin reilun parin tunnin aika vauhdikkaan maastolenkin lentokentälle ja takasin. Matkaa tuosta tulee reitistä riippuen noin 45-50 km. Toki jos kaikki ketunlenkit kiertää niin enemmänkin. 

Tänään ajelin reilun 3ja puolen tunnin lenkin. Illalla oli ohjelmassa Kammenkiertäjien yhteislenkki, mutta kävin jo sitä ennen ajelemassa puolitoistatuntia itsekseni ja siihen yhteislenkki päälle. Tuli ainakin vähän pitempi lenkki ja hyvä sellainen. Harmittavasti jäi vähän kesken kun takavaihtajan rissa meni jotenkin jumiin eikä enää pyörinyt niin jäi lopun mäkivedot tekemättä. Sain tuon kotona sitten kuntoon lenkin jälkeen, joten ei pitäisi jatkossa olla siitä haittaa. 

Huomenna mennään Kurikkaan mökkeilemään ja juhannusta viettämään. Tarkoitus olis huomisen ja lauantain aikana ajella siellä pari lenkkiä. Tarkempia suunnitelmia ei oo, mutta varmaan tulee ainakin naapurikunnan Ilmajoen puolella Santavuorella käytyä. Sinne pääsee mökiltä melkein koko matkan polkuja pitkin, alkuun vähä hiekkateitä niin on ihan kiva reitti ja saa vähä korkeuseroakin. 

1 kommentti: