25.6.2012

Juhannuksen lenkit

Juhannuksen aikana tuli mökkeilyn ohella ajeltua myös muutama lenkki. Hienoa oli päästä taas ajelemaan vähä eri maastoihin kuin normaalisti tulee ajettua. Kurikasta ja Ilmajoelta löytyi hyviä kalliopätkiä ja muutama ihan hyvä ylä- ja alamäki. Pääsi ajamaan kivikkoisia alamäkiä vähän pitempään, mihin täällä kotipuolessa on tottunut. Vaikka ei maasto tuollakaan kovin mäkistä ole niin uskoisin, että mistä tahansa muualta Suomessa kuitenkin löytyy isompia mäkiä kuin Kokkolasta. Löysin myös pari uutta hyvää polkupätkää, joten tietää hyödyntää niitä jatkossakin kun mökkeilemässä ollaan.

Anthem on kiivennyt Santavuorelle

Toisaalta kun vertasin viime vuoden vastaavaan aikaan lenkkejä niin paljon oon jäljessä siitä tahdista. Silloin ei tosin ollut pahemmin flunssaa hidastamassa menoa ja kesälomakin alkoi juhannusviikolla, joka automaattisesti tiesi enemmän aikaa myös pyöräilylle. Tänä vuonna tuo aika tulee vasta heinäkuun loppupuolella, mutta otetaan sitten kiinni se mitä alkukesän aikana on hävitty.

Tänään vielä kävin työpäivän jälkeen ajelemassa noin kahden ja puolen tunnin lenkin. Nyt on ainakin muutama vähän pitempi lenkki ajettu taas pitkästä aikaa. Vaikka ei tuollainen alle kolmen tunnin lenkki nyt kovin pitkä vielä ole, mutta työpäivän jälkeen se on ihan hyvä lenkki, kun illalla täytyy muutakin ehtiä tehdä kuin pyöräillä. Hengitysongelmatkin on viime päivinä ehkä vähän muuttuneet parempaan suuntaan. Ei ihan koko lenkkiä noussut lima kurkkuun eikä jokaiseen ylämäkeen tullut enää hengitysongelmia. Ehkä tämäkin tästä vielä paremmaksi muuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti