2.5.2012

Kevätflunssa

Niinkuin joka kevät niin tulihan se flunssa tänäkin keväänä. Viikonloppuna alkoi vähä kurkku tuntua kipeeltä ja tulikin sitten kipeeksi kovasta valkosipulin syömisestä huolimatta. Kurkkukipua seuraa aina nuha joka on nyt. Toivottavasti menis muutamassa päivässä ohi niin pääsis maastoon ajamaan. Harmittavasti flunssa tuli just sillon kun Kokkolassakin alkoi maasto olla paikoin ajokelpoista. Ehtiihän sen maastokauden avata muutaman päivän viiveelläkin, kunhan nyt ei vaan sairastelut pitkity niinkuin syksyllä.

Nyt kun ei oo lenkille päässy niin on jääny aikaa huoltaa pyöriä. Oonkin vähä osia vaihdellu ja koittanu päättää millä pyörällä ja minkälaisella setupilla sitä lähtee puolentoista viikon päästä Rajamäelle. Todennäköisesti Scalella sinne lähden. Mitä oon reitistä kuullut niin pitäis olla hyvin ajettavissa jäykkäperäselläkin. Toivottavasti nyt ehtii sitä ennen edes muutaman kovemman lenkin ajaa maastossakin, ettei ihan kylmiltään tarvi viivalle lähteä.

2 kommenttia:

  1. Malttia, malttia! Ei ole helppo olla tähän aikaan vuodesta pois pyörän päältä (eikä maastosta), mutta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikeahan sitä on pois pyörän päältä olla, mutta pitää nyt ainakin huomiseen malttaa vielä.. Ehtiihän tässä koko kesän ajella vielä.

      Poista