15.5.2012

Lisää treeniä

Viime viikonlopun keskeytyksen jälkeen totesin, että pitää vaan treenata enemmän ja kovempaa niin elimistö tottuu taas tuollaisiin kilpailusuorituksiin. Tai määrää nyt ei pysty kovin paljoa nostamaan, muuten taitaa tulla perheeltä sanomista mutta pitää koittaa ajaa enemmän kovia ja tehokkaita lenkkejä. Ja kyllähän sen huomas ensimmäisen kierroksen aikana muutenkin, että vauhtia pitäis saada huomattavasti lisää. Kisoja kiertämällähän sitä varmasti pikkuhiljaa kertyy samalla kun saa kisasuorituksesta jonkunlaista rutiinia.

Jäykkäperäsellä ajetun kisasuorituksen jälkeen on varsinki alaselkä ollu jumissa. Kyllä tuollainen Rajamäen maasto vaan ainakin mulla selkää rasitti. Sunnuntaina tuli illalla käytyä vähä palauttelemas rauhallisella lenkillä. Eilen ajelin sitten vähän reippaamman maastolenkin ja tänään vaihteeksi maantiellä. Tämän päivän lenkin ideana oli pitää nopeus koko lenkin ajan tuossa 30 km/h tuntumassa ja samalla sykkeet normaalia korkeammalla. Ne kyllä tuossa vauhdissa nouseekin jo korkeelle, jos ei myötätuuleen pääse ajamaan.

Molemmat onnistui ihan hyvin ja tuntu ainakin, että olis saanu tehokkaan treenin tehtyä. Jospa sitä vauhtiakin pikkuhiljaa alkaa löytymään lisää. Tulevana viikonloppunahan sitä pääsee sitten Valkeakoskella testaamaan. Nousumetrejä ainakin on luvassa, joten taitaa tulla aika raateleva kisa. Pyörävalintaa en oo vielä täysin lukkoon lyöny. Koska mulla ei oo reitistä oikeen minkäänlaista kuvaa, mitä nyt on fillarifoorumilta lukenu muitten kommentteja niin ei voi sillä perusteella täysin sanoa kummalle pyörälle tuo rata sopis paremmin. Ehkä kuitenkin lähden Anthemilla niin säästyy ainakin selkä ja yllättävän hyvä silläkin oli ajaa kun nyt pari lenkkiä on tullut sillä ajettua. Ja tuskin tuossa tosian suurta eroa on millä pyörällä mä ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti