27.5.2012

Pitkää siivua

Viikonloppuna tuli ajettua pari ajallisesti vähän pitempää lenkkiä. Nyt kun ei ollut mitään kisaa niin oli aikaa ajella pitempiä lenkkejä. Tuossa kun oli pari viikonloppua peräkkäin kisoja ja sitä ennen vielä pari viikkoa flunssaa niin pitkät lenkit on jääny ajamatta vähän turhan pitkän aikaa.

Lauantain lenkiltä

Lauantaina ajelin maantiepyörällä Seljesiin. Eipä oo sitten viime syksyn tullu siellä käytyä, mutta nyt keli oli hyvä ja ajokin kulki ihan mukavasti. Tuonne kun ajelee niin saa samalla ajaa myös tänne leveysasteille harvinaisia mäkiä. Ei ne mäet tuollakaan nyt vielä mitään erityisen suuria oo, mutta on niitä useampia peräkkäin ja pääsee vähä jo ajamaan nousuja.

Tänään oli vuorossa sitten maastolenkki Merjärvelle. Ajoaika painiu yli 4 tunnin ja taukojen kanssa lenkki oli huomattavasti pitempi. Kelikin suosi tänään lenkkeilyä kun lämmintä oli parhaimmillaan yli 20 astetta. Pääsi ajamaan lyhyissä ajokamppeissa pitkästä aikaa. Oksat raapiki kädet mukavasti naarmuille, kun ei oo vielä niihin tottunu. Aika nopeesti siihenki tottuu ja kesällä ei enää niin oksat häiritse.

Viikon päästä olis tarkotus taas kilpailla kun on vuorossa Korson XCM-kisa. Viime vuonnahan tuolla kävin ajamassa noin 10 km ennen kuin rengasrikko katkaisi matkan. Toivottavasti tänä vuonna pääsis maaliin asti. Reitistä on paha tuon 10 km perusteella oikeen sanoa mitään, mutta ennakkotietojen mukaan pitäis olla teknisesti helpompi kisa mitä Rajamäki ja Valkeakoski ovat olleet. Tosin ei nekään kyllä missään tapauksessa ole liian teknisiä olleet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti