29.4.2012

Tehokas viikko

Viime viikon lepsuilun jälkeen tämä viikko on ollut taas huomattavasti tehokkaampi. Toisaalta kelitkin on suosineet eli on päässyt ajamaan jo melkein kesäisissä kamppeissa lenkkejä. Toki kerran tuli kastuttuakin oikeen kunnolla ja kenkiä sai sen jälkeen kuivatella pari päivää takan seinustalla. Nuo Shimanon MW-80 Core-tex kengät on kyllä ollu yks parhaista hankinnoista mitä oon varustepuolelle tehnyt. Mukava ajaa kevään ja syksyn märät lenkit pääosin jalat kuivana. Siinä vaiheessa kun nuo kengät kastuu niin niitten kuivumiseen meneekin yleensä sitten päivä tai pari.

Kengät kuivumassa (näkyy myös hieno ilmastointiteippikorjaus)

En tiedä johtuuko kovasta käytöstä ja kulumisesta (taitaa olla jo 4 talvea käytössä), mutta tuntuu, että tänä keväänä vesi on alkanu mennä kengistä paljo helpommin läpi. Taitaa olla ens syksynä uusien talvikenkien hankinta edessä. Nyt oon paikkaillu jo ilmastointiteipillä kenkien kylkiä, mutta eiköhän ne nyt tämän loppukevään vielä palvele.

Mä oon vielä tämänkin viikon keskittyny maantiellä ajamiseen, mutta nyt kuulemma maastossakin alkaa olla jo ajokelpoisia polkuja, joten alkavalla viikolla täytyy maastoonkin varmasti lähteä tuntumaa hakemaan. Ainakin aikasempina keväinä siinä on aina muutama lenkki mennyt tuntumaa hakiessa ennen kuin on taas palautunut mieleen, että miten siellä maastossa ajetaan.

Valmiina ajoon

Viime vuonna loppukesästä sain nuo Notubesin ZTR Alpine -kiekot aika pahasti solmuun (etukiekon kaatuessa) niin sekin on nyt taas korjattu kuntoon. Vaati kyllä uuden vannekehän oston. Samalla takakiekkoon tuli uusittua muutama katkennu pinna. Nyt pitäs kevennyskiekotkin olla valmiina uuteen pyöräilykauteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti