18.11.2011

Voimaharjoittelua

Tällä viikolla on taas pyörällä ajaminen jäänyt vähän vähemmälle. Maanantaina kävin valolenkillä illalla ja nyt äsken tuli ajettua trainerilla tunnion verran. Osittain tuo johtuu siitä, että vaimon työreissun takia olin muutaman päivän yksinhuoltaja ja silloin ei luonnollisestikaan oikeen ole mahdollista lenkillä käydä. Punttisalilla tuli käytyä pari kertaa ruokatunnilla, jolloin illat sai viettää laatuaikaa Sannin kanssa. Oon muutenkin huomannut, että tuo ruokatunnin punttitreeni sopii mulle hyvin. Ehdin siinä tehdä hyvin ne liikkeet, mitä haluan ja samalla säästyy aikaa illasta. Salilla on myös päivisin huomattavasti vähemmän porukkaa ja laitteille ei tarvitse pahemmin jonotella. Tuo on aika tärkeää kun käy ruokatunnin aikana, jolloin treenistä olisi suoriuduttava noin 45 minuutissa ja suihku päälle.

Eilisen jälkeen jalat on kyllä vähä ollu jumissa ja tänään sen huomas trainerilla ajellessa. Alkoi tuosta reidestä ihan polven vierestä joku lihas jännästi turvota. Jonkun verran kipee se on ollut viime aikoina ja trainerillakin kun lähti ajamaan niin aluksi kyllä tuntui jalassa kipua mutta pikkuhiljaa se siitä väheni. Sitten jossain vaiheessa huomasin, että on ihan turvoksissa jalka/lihas siitä kohtaa. Huomenna olis tarkotus aamupäivästä ajella lenkki, joten täytyy vähän tuota jalkaa tarkkailla.

Tuollainen salilla käynti kesken työpäivän on toisaalta ihan hyvä juttu siinäkin mielessä, että saa hetkeksi työasiat pois mielestä ja mun kroppa ainakin tykkää liikunnasta. Tuollainen sopiva voimaharjoitus kesken päivän vaan piristää ja iltapäiväkin menee huomattavasti virkeemmin kun normaalisti. Punttisalilla käymistä ja voimaharjoittelua olisi tarkoitus jatkaa läpi talven. Saa välillä vähän erilaista liikuntaa eikä tuosta varmasti haittaakaan ole, että lihaksia vähän vahvistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti