13.11.2011

Vihdoin kunnon lenkillä

Alkuviikosta tuli jo käytyä kokeilemassa vähän maastossa ajamista, mutta tänään tuli ajettua ensimmäinen kunnon maastolenkki sitten syyskuun lopun, kun olin ajamassa Teivo mtb-maratonin Tampereella (vai olikohan kisa kokonaisuudessaan Ylöjärven puolella?). Sen jälkeen toki tuli lenkillä käytyä mutta ne oli enemmänkin ajelua kuin kunnon lenkkejä.

Tänään tuntui kyllä tosi kivalta ajella taas maastossa. Lenkki oli hyvä ja oli muutenkin hienoa nähdä pyöräilykavereita pitkästä aikaa lenkkien merkeissä. Jospa tämä kunto tästä pikkuhiljaa normalisoituisi ja pääsisi taas kunnolla kiinni urheiluun. Tuleva viikko on vielä lenkkien osalta varmaan aika rauhallinen, mutta pikkuhiljaa vois tahtia taas kiristää. Samoin puntteja ajattelin sen pari kertaa viikossa käydä nostelemassa tai ainakin pyrkiä siihen pariin kertaan viikossa.

Pyöräilykelejäkin tuntuu edelleen olevan, koska talven tulosta ei ole toistaiseksi tietoakaan. Ei oo lunta eikä pakkastakaan pahemmin ollut, joten pyöräilykelit on kyllä aika ihanteelliset. Ei oo vielä tarvinnu suksia kaivella varaston perukoilta esille. Viime syksynä oon ensimmäisen kerran käyny hiihtämässä Kokkolassa 10. marraskuuta. Ja sitten marraskuun loppupuolelta jo säännöllisemminkin. Eli samaan ei tänä syksynä pääse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti