20.11.2011

Talvilenkki

Tänään pääsi ensimmäisen kerran tämän syksyn aikana ajamaan lenkin pakkasessa. Olikin hienoa ajella reilu 3 tuntia, kun aurinko paistoi matalalta, oli pikku pakkanen ja maa oli jäätynyt. Maan jäätyminen on ainaki rullaamisen kannalta hyvä asia. Samoin märät paikat on jäätyny niin ei tarvi turhaa pehmeessä maastossa rypeä jaan pyörä liikkuu.

Päivän pakkaslenkiltä

Viikonlopun aikana tulikin ajettua pitkään aikaan pisimmät lenkit. Molempina päivinä noin 3 tuntia, tänään jonkun verran ylikin. Palautuminenkin on tapahtunut ihan normaalisti, niin jospa tässä alkaa olemaan taas kunnossa. Pitkät lenkit teki elimistölleki hyvää, on ollu jotenki hyvä olo kun on taas päässy siihen normaaliin urheilurytmiin, jossa energiaa palaa. Tänään on esimerkiksi ollut jatkuva nälkä, vaikka ihan kunnon aterian on syönytkin heti lenkin jälkeen. Tuo on vaan merkki siitä, että jotain on tehty oikeen. Ja tuohon olotilaanhan tässä pyritään.

Edelleen pitää kuitenkin maltti pitää harjoittelussa ja välipäiviä sopivasti sekaan jättää, Huominen ainakin tulee olemaan taukoa ja sitten viikolla pitää pyrkiä pariin punttisalipäivään. Katsotaan sitten mitä muuta ehtii tekemään. Viikonlopulle ainakin lenkkejä ja ehkä viikollekin joku valolenkki jos ehtii. Sais vaan nyt pysyä pakkasella ilmat, mikä taitaa olla turha toivo kun sääennusteita katsoo. Ehkä se talvi vielä joskus tulee ja pääsee taas hiihtoakin kokeilemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti