4.11.2011

Pitkästä aikaa urheilua

Tänään tuli ensimmäisen kerran melkein kuukauteen vähän urheiltua. Pyörälenkille en vielä lähteny, mutta punttisalilla tuli käytyä ja sen perään ajelin vielä vähän trainerilla kotona. Lähinnä loppuverryttelyksi ja sen takia, ettei jalat menis ihan jumiin kun pitkästä aikaa punttisalilla kävi. Oli kyllä hieno tunne jälkeenpäin kun pääsi vähän itseään rääkkäämään. Alkoikin tämä liikkumattomuus jo pikku hiljaa ottaa päähän. Kyllä mun elimistö vaan kaipaa kunnon liikuntaa. Tosin aika rauhallisesti tänään vielä otin, pikkuhiljaa sitten lisää tehoja.

Muutenkin on ollut tämän syksyn ja talven aikana vähän enemmän punttisalilla käydä kuin aikaisemmin. Se tosin ei vaadi kovin paljoa kun aikaisempina vuosina nuo on jääny yleensä muutamaan kertaan. Jalkojen ja varsinki keskivartalon lihaksille ei kuitenkaan tekisi yhtään pahaa jos niitä sais vähän vahvistettua. Ja onhan tuo hyvää vaihtelua pyöräilylle ja varsinkin näin syksyn sateilla ihan varteenotettava vaihtoehto. Ajateltiin Juhan kanssa, että jos pari kertaa viikossa pystyis käymään niin sekin olis jo hyvä.

Vielä kun onnistuis käymään aamuisin, ruokatunnin aikana tai iltapäivällä niin ei menis illastakaan aikaa tuohon. Tässä sairastellessa ja itseään parannellessa on kuitenkin tullut huomattua, että täällä kotonakin ollaan ihan tyytyväisiä kun välillä vähän enemmän kotona iltaisin oon. Eihän tuo oo kun vähän suunnitella omaa ajankäyttöä ja käydä esimerkiksi ruokatunnin aikana puntteja nostelemassa. Tacxin trainerillakin oli ihan kiva ajaa. En oo sen hankkimisen jälkeen ajanut sillä yhtään kunnon harjoitusta, pari kertaa vaan testaillu. Kevyttä ajoa se tämän päivänenkin oli, mutta eiköhän sitäkin tule tässä tulevina viikkoina enemmän ajettua, ainakin sitten kun ilmat viilenee tarpeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti