5.12.2010

Urheilusunnuntai

Tänään tuli liikuttua oikeen kunnolla kun aamupäivän yli kahden tunnin maastopyörälenkin lisäksi kävin illalla vielä hiihtämässä noin tunnin. Aamupäivän pyörälenkillä oli vielä aika mukava pakkanen, joten tuota pitempää lenkkiä ei oikeen pysty ajamaan kun alkaa varpaisiin tulla kylmä. Muuten olosuhteet oli mahtavat jälleen kerran. Andersin kans nähtiinkin ja puhuttiinkin, että talvi sais jatkuakin tällaisena meidän puolesta. Ainakin pyöräilyä vois siinä tapauksessa jatkaa kun polkuja on ihan riittävästi ajokunnossa.

Illalla kävin vielä ennen saunaa hiihtämässä. Tällä kertaa latukin oli hyvässä kunnossa kun kiersi sitä lyhyempää lenkkiä. Tykkilumi saatu levitettyä ladulle ja siellähän oli hyvä hiihtää. Hiihtämisen kannalta tuota lunta vois toki vähän lisääkin sataa. Ei oikeen vielä oo riittävästi lunta ilman tuota tykkilumilatua ainakaan perinteisen hiihtoon. Luistelusukset on kyllä ostoslistalla, mutta perinteinen ainakin vielä taipuu mulla huomattavasti paremmin.

Täytyy alkuviikosta käydä kattomassa suksia, kun tänään ei yllättäen ollu paikallinen urheiluliike auki. Olis varmaan pitäny ajella Vaasaan asti suksia ostamaan kun siellä olis tarjontaa liikkeidenkin osalta vähän enemmän. Huominen itsenäisyyspäivä tuo mahdollisuuden käydä ajelemassa lenkki valoisan aikana ja pitäähän se hyödyntää.

Tämän päivän lenkki näytti tältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti