26.12.2010

Kinkun sulattelua

Joulu toi muutaman päivän tauon kaikkeen urheiluun. Kyllähän taukoja on hyvä muutenkin välillä pitää ja jouluna tulee ennemminkin keskityttyä syömiseen kun urheiluun. Joulupäivän iltana tosin oli aika käydä hiihtolenkillä. Siinä vaiheessa elimistö kaipasi jo liikuntaa. Käytiinkin isän kanssa hiihtämässä Botniahallin takana olevilla laduilla ja hiihdettiinkin siihen asti, että valot sammui. Sen jälkeen oli pakko lopettaa hiihto siltä illalta.

Latu oli huomattavasti haastavampi hiihdettävä kun Kokkolassa pääasiassa hiihtämäni Santahaka. Tuo oli aika lyhyt reitti (noin 2 km) mutta jatkuvasti oli pientä nousua ja laskua. Ei ollu sellasta tasasta pätkää, missä pääsis palautumaan. Sitä taas Santahaassa on ihan riittämiin. Toisaalta tasasella on kyllä helpompi harjotella kun tekniikka on mitä on.

Tänään kävin illalla sitten Köykärillä hiihtämässä. Kun eilen pääsi vähä mäkien makuun niin piti kokeilla tänään vähän lisää mäkisempää maastoa. Täytyy sanoa, että Köykärin maastot on mulle perinteisellä kuitenki helpompia ku luistellen. Vaatii tietysti vaan lisää harjoitusta. Oli kyllä kiva hiihtää vähän eri maastoissa välillä kun alkaa se Santahaan kierros jo vähän kyllästyttää. Sais vaan sataa vielä vähän lisää lunta niin muitaki latuja saatais avattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti