9.12.2010

Luistelusukset

Eilen kävin ostamassa luistelusukset. Jonkun aikaa oon niitten hankkimista ja miettiny ja nyt sitten päätin käydä suksia katsomassa ja samalla sitten ostin. Eipä se asia miettimällä parane. Pysyin edelleen Atomicin "tallissa" kun perinteisen suksetkin on Atomicit ja niin myös nämä uudet luistelusukset. Suksien valinta sinänsä oli aika helppoa kun sattui olemaan todella asiantunteva myyjä, joka osasi kyllä suksista ja muistakin välineistä kertoa kaiken oleellisen, mitä tällaisen tavallisen harrastajan tarviikin tietää. Ja varmasti olis tiennyt paljon enemmänkin. 

Uudet Atomicit

Tänään kävin sitten ensimmäistä kertaa hiihtämässä uusilla suksilla. Odotuksia ei sinänsä ollu, koska en oo viime talven yhtä kertaa lukuunottamatta oikeen koskaan luistelutyylillä hiihtäny. Eli osasin odottaakin jonkun verran vaikeuksia näin alkuun. Ja kyllähän niitä olikin, mutta kilometri kilometriltä hiihto alkoi sujua vähän paremmin. Ei se varmasti vieläkään mitään kovin kaunista katsottavaa ole, mutta ainakin pääsee eteenpäin.

Samahan se oli viime talvena kun perinteistä lähti hiihtämään vuosien tauon jälkeen. Vähän se oli alkuun hakemista, mutta pikkuhiljaa sekin alkoi sujua. Vapaassa tietysti on vielä se, että sitä ei oo tullu oikeen koskaan hiihdettyä eli nollista lähdetään liikkeelle. Mitään vanhoja taitoja ei sieltä esiin tule.

Siteet
Tykkään kyllä hiihtämisestä ja se on ihan hyvää vaihtelua pyöräilylle. Kun ei ihan jokanen liikuntasuoritus oo talven aikana pyöräilyä niin riittää sitten virtaa keväällä taas pyöräillä. Tokihan pyöräilemässä tulee talvellaki kelien mukaan käytyä, mutta pitemmän päälle vaihtelu varmasti virkistää ja ei hiihdosta ainakaan haittaakaan pyöräilylle ole. Paljon nimekkäämmätkin maastopyöräilijät näyttävät talvisin hiihtävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti