18.12.2010

Aamutreeni Botniahallissa

Tänään tuli tehtyä vähän erilainen treeni, mitä on tottunut. Olin aamulla Botniahallissa ajelemassa noin 2,5 tuntia. Siellä on lauantaisin ja sunnuntaisin klo 7 - 10 mahdollista ajella pyörällä ja kun Vaasaan oltiin menossa niin päätin käydä kokeilemassa. Mitään suuria ennakko-odotuksia ei ollut, mutta kyllähän siellä ajeli. Kyllä tuo kuitenkin trainerilla ajelun voittaa, vaikka samaa rataa siinä kierrettiinkin 87 kilometrin edestä.

Siinä sai kuitenkin keskittyä polkemiseen, että polkis mahdollisimman oikealla tavalla. Metsässä kun ajelee niin siihen ei pahemmin ehdi kiinnittää huomiota. Muuten ajelin aika matalilla sykkeillä. Eli siinä mielessä onnistunu pk-treeni. Muutama kovempi veti mutta muuten ihan sellasta tasasta ajamista. Ajaessa kävi sopiva viilentävä viima niin ei päässy liian kuumakaan tulemaan. Yllättävän paljon siellä oli porukkaa ajelemassa. Aikahan nyt oli vähän tuollainen lepakkovuoro, mutta eipä sitä paljoa aikasemmin tarvinnu herätä ku tavallisena työaamunakaan. Ja onhan se hienoa kun 10 aikaan aamupäivästä on jo päivän treeni takana.

Ei tuonne nyt Kokkolasta asti välttämättä viittis lähtee ajelemaan, ainakaan yksin ajella ensiksi autolla sinne ja vielä takasi. Mutta silloin kun ollaan Vaasassa käymässä niin tuolla vois periaatteessa käydä ajelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti