2.9.2010

Ammattipyöräilijä

Huomenna on mahdollisuus olla ammattilainen parin tunnun ajan. Töistä on illalla keilaulua ja saunailta mutta saunaa ennen sai lähteä jotain liikuntaa harrastamaan työajalla. Ei ookaan ennen saanu palkkaa pyörällä ajamisesta :)

Nyt sairastelun jälkeen on tullut ajettua 4 lenkkiä. Joka kerta tuntuu vähän paremmalta ajaminen. Ensimmäiset lenkit oli kyllä aika varovaisia mutta nyt parilla viimesellä on välillä pidetty jo vähän vauhtiakin. Jaloille tuo ajotauko teki varmasti vaan hyvää, sen verran kevyilta ne on ainaki toistaiseksi tuntunu. Samoin sykkeistä huomaa, että nyt on jonkun verran keskisykkeet ollu korkeemmalla. Siihenki on tietysti kaks selitystä, joko on ollu pientä ylirasitusta aikasemmin tai sitten on vaan kunto päässy tipahtamaan ja nyt joutuu painaa sykkeet tapissa lenkeillä.

Lauantaina järjestetään Kälviällä 24h pyöräilytapahtuma. Se ei ole sinänsä mikään kilpailu vaan lähinnä sellainen tapahtuma johon yritetään yrityksiä tai muita yhteisöjä saada joukkueilla mukaan. Me osallistutaan kans työporukalla sinne ja olis lauantaina tarkotus 5 vuoroa (5 tuntia) ajaa siellä. Tokihan yks vuoro ei tuntia kestä vaan siellä on sitten odottelua kun lähtö uudelle kierrokselle tapahtuu aina tasatunnein. Kyllähän sitä hyvän lenkin tuossakin saa kun ajelee sen parikymmentä kilometriä 5 kertaa ja vielä parikymmentä kilometriä kotiin.

Harmittavasti jää samanaikaisesti järjestettävä Kammenkierros väliin. Se on Kokkolan polut kiertävä maastoajo/tapahtuma. Tällä kertaa valitettavasti näin, mutta pääseehän tuon reitin kiertämään yksinkin joskus eli siinä mielessä ei mikään ongelma. Olishan se ollu kuitenki kiva isommalla porukalla ajella, jossa olis sellasiakin joita ei normaalisti yhteislenkillä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti