5.9.2010

Kälviä 24h

Eilen tuli tosiaan ajettua tuolla Kälviän 24 tunnin pyöräilyssä 5 osuutta ja siihen päälle matka sinne ja kotiin. Kilometrejä tulikin ihan mukavasti eli 125 ja jokunen sata metriä päälle. Se olikin pisin päivämatka mitä oon pyörällä ajanu. Entinen "ennätys" oli Botniapyöräilyn 106 km. Tosin ei tätä voi ehkä pisimpänä lenkkinä pitää, koska osuuksien jälkeen oli aina noin 25 min taukoa ennen seuraavan osuuden alkua. Jaloissa tuokin silti tuntui. Kotimatkalla ei oikeen enää meinannu löytyä potkua jaloista ja illalla tilattu pizzakaan ei tuntunu missään.

Toisaalta tuossa tuli kyllä ajettua sellasta intervallitreeniä. Osuus ajettiin aina ihan reipasta vauhtia ja vastatuuleen sai usein olla jonon kärjessä. Ja aina kun joku lähti vetämään kovempaa lähdin porukkaan mukaan. Eli siinä mielessä hyvää treeniäkin varmasti. Pyöräilijöitäkin tuolla oli joka lähtöön. Oli maantiepyörällä matkassa olevia, jotka ajoi "tosissaan", sitten oli ihan tavallisilla pyörillä ihmisiä ja yks joukkue ajoi nojapyörillä. Se onkin melkoisen näköistä menoa.

Tänään kävin vielä ajamassa palauttelulenkin kun jalat tuntui aamulla herätessä olevan vähän jumissa. Kun pyörän päälle pääsi niin yllättävän hyvin sitä palautui ja jaksoi polkea. Lenkki jäi tosin tarkoituksella reippaaseen tuntiin rauhallista pyörittelyä. Ei kuitenkaan jaloissa eilinen tuntunut enää ajaessa. Tosin tuo rauhallinen vauhti varmasti vaikutti myös asiaan.

2 kommenttia:

  1. Sä taisitki tulla vastaan just ku kammenkierroksen "päättötilaisuudesta" suuntasin ite kotia.
    Kuulosti varsin hauskalta tapahtumalta, pitäisköhän kammenkiertäjien lähteä tuonne maastopyörillä, ku nojapyöriäki erikoisuuksina on ollut mukana?

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo ihan hyvä tapahtuma oli, tosin enemmänkin sellainen kuntotyyppinen, johon esimerkiksi firmajoukkueita tulisi/tulee mukaan. Mielumminhan sitä tietysti maastossa ajelis vastaavassa tapahtumassa, mutta sai tuollakin välillä "täysiä" ajaa.

    VastaaPoista