27.9.2010

Päivän lenkki

Tänään aamulenkki olikin kävelyä tuolla Luoston luontopoluilla. Oltiin koko porukka matkassa, joten vauhti määräytyi lähinnä nuorimmaisen mukaan. Tai sen mukaan, kuinka kovaa jaksoi kävellä kun oli 10 kiloa liikkuvaa painoa mukana. Täällä on kyllä todella hyvät maastot liikkumiseen.

Pitkospuita Pyhälammen lähellä, Luosto - Pyhä välisellä reitillä

Paikkana Luosto on rauhallinen, jos vertaa Rukaan tai Leviin, mutta maastoissa ei jää kyllä yhtään jälkeen. Toisaalta se rauhallinen ympäristö on ihan mukavaakin ainakin mun mielestä.Talvella täällä on varmasti hyvät hiihtoreitit.Mitä noita reittejä on katsellu ja ihmisten kans jutellu niin hiihtoladut on oolu aina hyvässä kunnossa. Täytyy varmaan joku talvi tulla suksien kans paikalle, kun tuosta hiihdostakin viime talvena taas pitkästä aikaa innostuin.

Iltapäivälläkävin sitten ajelemassa pyörälenkin. Matkaa tuli noin 30 km ja nousumetrejä tuli ainakin ihan riittävästi. Teknisesti reitti ei kovin paha ollut, mutta korkeuserot teki siitä kyllä raskaan. Kyllä täällä kivikkoista polkuakin löytyy jonkun verran ja kivet on kyllä teräviä. Saa olla vähän tarkkana kun kesän ajetut Rocket Ronit alkaa olla kyljistä jo aika kuluneet, että ei hajoo renkaat tuonne kivikkoon. Onneksi on tubeless-renkaat niin ei ainakaan sisäkumit hajoo, kun päästelee noihin kiviin vauhdilla.

Tässä vielä dataa tämän päivän lenkistä. Huomenna sitten vaihdetaankin maisemaa ja mennään muutamaksi päiväksi Rukalle. Tosin aamulla ehtii vielä lenkin täällä tehdä kun vasta iltapäivällä sinne ajateltiin ajella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti