10.9.2010

Pyörätietojen päivitys

Päivitin nyt tuonne Pyörät osioon myös Anthemin tämän hetkiset speksit. Nuohan nyt saattavat tässä vielä jonkun verran muuttua syksyn ja talven aikana, mutta ajetaan nyt "pyörä sisään" näillä osilla. Tavoitteeksihan voisi laittaa, että ens vuoden Tahkoon mennessä pyörä olis alle 11kg. Tosin keventely sinänsä ei oo mikään itsetarkoitus vaan pyörällä ajeleminen, mutta onhan se aina kiva jotain uutta osaa ostaa.

Oikeastaan renkaat vaihtamalla jo saa aika hyvin painoa pois, kun oon käyttänyt UST renkaita ja ne painaa normiversioita enemmän. Ja mitä oon kuullut niin esimerkiksi Rocket Ronin normiveriostkin saa litkuilla tiivistettyä luotettaviksi renkaiksi. Pikalinkut vaihtamalla saa tietysti jonku gramman pois ja samoin jos gripit vaihtaa lukkogripeistä vaahtomuovisiin.

Saa toki ehdottaakin jotain kevennettävää, jos tulee mieleen joku kohtuuhintainen kevennyskohde tuosta osalistasta. Ja tosiaan mitään kovin isoja summia ei oo tarkoitus laittaa siihen, että saa nmuutaman gramman pois mutta kuten aikaisemminkin sanoin niin jotainhan osiahan on aina kiva vaihdella.

4 kommenttia:

 1. Olitko ajamassa xc:tä uutukaisella Vaasassa tänään?

  VastaaPoista
 2. Oli alunperin tarkoitus lähteä, mutta S on kuumeessa niin ei sit tullu lähdettyä Vaasaan. Olis ollu ihan kiva kyllä tuolla käydä ajamassa.

  VastaaPoista
 3. Miten olis KCNC-kammet? Joko kahdella tai kolmella rattaalla, kumpi nyt tuntuu omaan ajoon paremmalta. Ei kuitenkaan maksa mahdottomia.

  VastaaPoista
 4. Noita kampia oon joskus pyörään miettinytkin. Täällä Kokkolassahan pärjäis hyvin kahdella rattaalla, mutta joskus saattaa käydä vähä isompiakin mäkiä ajelemassa, jolloin sitä pikkuratasta saattaa tulla ikävä.

  VastaaPoista