9.9.2010

Uutta reittiä etsimässä

Tänään oli taas yhteislenkkipäivä täällä Kokkolassa. Viralliset yhteislenkit on jo loppunu, mutta periaatteessa niitä jatketaan siihen asti kun sää sallii tai porukkaa kiinnostaa pyöräillä. Tänään osanotto olikin huimat 2 pyöräilijää. Täytyy sanoa, että tänä kesänä on osanotto ollut yllättävän hyvää jos vertaa vaikka viime kesään. Tällasia parin pyöräilijän lenkkejä ei oo tainnu pahemmin olla.

Kävin eilen ajelemassa moottorikelkkareitin, joka menee Köykärin takaa aina sinne Vaasantielle asti. Siitä ihan alkumatkasta lähti joku mulle uus polku jota tuli ajettua ja käytiin tänäänki vähä tutkimas, jos sieltä pääsis vaikka ajamalla läpi takaisin sinne perhonjoen luontopolun suuntaan tai niille metsäteille, joita siellä menee. Alkumatka olikin ihan lupaava, mutta loppumatkasta sai kyllä kantaa pyörää pusikossa. Loppujen lopuksi sieltä pääsi kuin pääsikin takaisin ajettavalle uralle. No tuo reitti ei nyt "ihan" oo ajokuntoinen. Alkumatkan polusta olis vielä pienellä siivoamisella saanu hyvän, mutta siinä vaiheessa ku polku loppui niin ei oikeen vaihtoehtoja enää oo.

Osa päivän lenkistä
Täällä oli hyvää polkua ja sitten ei polkua ollenkaan


Eilen mulla tosiaan oli lomapäivä keskellä viikkoa ja hyödynsin sen pyöräilemällä hyvässä säässä. Oli aikaa ajella ihan hyvä lenkki. Kerrankin oli tilanne, ettei ollu kiire mihinkään. Sai vaan keskittyä siihen ajamiseen eikä tarvinnu kelloa katella, että koska pitäis olla siellä tai täällä. Sopivasti muutenki katkas viikon. Pitäis varmaan useimminkin pitää tollasia pyöräilyvapaita keskellä viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti