31.8.2010

Tahko 2010 dvd

Tänään posti toi tämän vuoden Tahko-dvd:t. Tällä kertaa niitä oli 2 kpl, kun oli tuo perinteinen dvd omalla maaliintulolla ja sitten lisäksi oli reittivideo Olli Miettisen kypärästä kuvattuna. Tuo reittivideo on siinä mielessä mielenkiintoinen, että siinä on koko reitti kuvattuna ja vieläpä nopean kuskin näkökulmasta, kun Miettinen oli kisassa toinen. Eli voi vähän verrata omaa vauhtia valtakunnan kärkipään vauhtiin.

Tahko dvd:t 2010


Vielä en oo noita levyjä sen tarkemmin ehtiny katsomaan, mutta täytyi tuo oma maaliintulo kelailla kuitenkin :) Kyllähän sieltä tsaas väsyneen näkönen mies maaliin tuli kaikkensa antaneena.
Tahko dvd kansi

3 kommenttia:

 1. Prkle!! missä mun on??

  t janne

  VastaaPoista
 2. Meikä tilas kans oman levyn omalla maaliintulolla (ilman Miettisen filmiä). Ois pahus pikkusen pitäny edes tuulettaa, oli aika mitäänsanomaton maaliviivan ylitys... :/
  Tuo Ollin kamerakuvaus-dvd pitää joskus tulla hakeen lainaan, jos sopii...tekis mieli itekki kattoa mallia raisumpaan menooon! :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo Ollin ajo mun mielestä on ihan mielenkiintoista katsottavaa. Vaikka eihän ne mäet näytä niin jyrkiltä videoissa mitä itse ajaessa. Ja kiva nähdä miten siellä kärkiporukassa ajetaan ja saa siitä vauhdistaki jotain suuntaa tuosta videosta. Kyllähän tuota lainata saa.

  VastaaPoista