15.9.2012

XCM SM Hyvinkää, DNS

Kyllä se oli vaan tunnustettava faktat ja jätettävä kisa väliin. Kyllä tuo flunssa sen verran tuolla edelleen kummittelee eli on nuhanen olo ja kurkkukin vähän kipee niin turha lähteä ajelemaan 450 kilometriä kisapaikalle ja sinne puolikuntoisena ajamaan ja vielä ajella takaisin sieltä. Harmittava ratkaisu ja mietin vielä tänään aamulla, että jos kuitenkin lähtisin mutta eiköhän tässä järki kuitenkin voittanut. Harmittavaa kun oon oikeestaan pari viime viikkoa ajellu lenkit tätä kisaa silmälläpitäen.

Tuskin mä olisin erityisen hyvin pärjänny tuollaisella nopealla hiekkatievoittoisella reitillä, mutta olis se kiva välillä tuollaistakin ajaa. Ja kun ajaminen ja kilpailukin mun osalta perustuu kuitenkin siihen, että se on kivaa eikä niinkään siihen, että ajaisin mahdollisimman hyvälle sijoitukselle. Nyt vaan mies kuntoon ja viikon päästä Teivon maratonille päättämään kausi. Viime vuonna oli ainakin hyvä reitti, joten eiköhän siellä tänäkin vuonna hyvä reitti ole tarjolla. Täytyy nyt toivoa, että pääsee sinne ajamaan täydessä kunnossa.

Torstaina kävin kevyellä lenkillä ja ei sekään nyt ihan suunnitelmien mukaan menny. Yhteen alamäkeen vauhdilla ja keppi pinnojen/takavaihtajan väliin ja ei muuta kuin uutta sramin vaihtajaa tilaukseen. Hienosti menee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti