23.9.2012

Pyörävarkaus!


Tänään maratoncupin päätöskisan jälkeen Lamminpään urheilumajalta varastettiin alla olevan kuvauksen mukainen Fujin maastopyörä. Kannattaa olla tarkkana, jos näkee pyörän tai sen osia myynnissä, koska kyse ei ole mistään ihan tavallisesta "mattimeikäläisen" maastopyörästä. Ei taida Suomesta toista samanlaista löytyä. Eli jos myynnissä näkyy niin ilmoitus vaan poliisille.

Varastettu Fuji SLM LTD 29” SL Lamminpään urheilumajalta


Maratonkausi päättyi ikävästi Lamminpäässä. Mun Fuji SLM LTD 29” varastettiin kisan jälkeen urheilumajan seinustalta kun olin suihkussa n.klo 15.15. Seinustalla oli useita kalliita maastopyöriä mutta vain mun pyörä vietiin. Jos joku näki jotain outoa siihen aikaan majalla, niin ota yhteyttä 040-5398810, tonitahti@gmail.com
Pyörää ei ollut pesty vaan se oli yltä päältä paksun kuran peitossa. Tällaista pyörää tällä kokoonpanolla ei ole Suomessa kuin tämä minun ja muutenkaan näitä malleja ei Suomesta löydy kuin 3-4kpl.
Pyörän speksit:
Runko fuji slm ltd 29 sl 19" rungolla, rungon koko teippi löytyy rungosta.
Kiekot Ax-lightness tuubikiekot, ilman teippejä, mutta ax logo löytyy kiekoista painettuna. Navat DT 240, edessä 15mm akseli. Pinnat sapim cx-ray.
Power2max vihreä wattimittari Rotorin 3D kammilla.
Kaikki muut osat Shimano XTR.
Kuvasta poiketan pyörässä oli anastus hetkillä vihreät ESI silikooni gripit.
Elite juomapulloteline. Anastus hetkellä juomapullotelineessä oli powerbarin 650ml keltainen juomapullo punaisella kannella. Selle Italia slr satula ja putkiosat Ovalin valmistamia, pois lukien Procraft ohjainkannatinta, joka oli 90mm -35 asteen kulmalla.
Renkaat oli tufo xc2 plus 29" 2.0" leveys.
Keula oli Foxin 32 lukitusvivulla tangossa.
Erikoisuutena ohjaustangon kumpaankin keskiosaan laitettu vaahtomuovigripeistä palaset, aeroasennon aikaan saamiseksi

Jakakaa juttua eteenpäin, niin mahdollisuudet vielä löytää pyörä kasvavat!

2 kommenttia:

 1. Mikäs aiheutti Jaakon keskeytyksen Lamminpäässä?

  mustikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketjut katkes, eikä mulla tietenkään ollu korjaamiseen tarvittavia työkaluja mukana. Kuulinkin siinä maalialueella kuulutuksesta kun tulit maaliin ja ajattelin, että vois muutaman sanan tulla vaihtamaan. En sitten sua kuitenkaan enää siinä huomannut.

   Poista