9.9.2012

Viikonlopun lenkkejä

Viikonlopun aikana oli tarkoitus ajella muutama vähän pitempi lenkki. Lähinnä valmistautua tuohon ens sunnuntain Hyvinkään maratonkisaan, joka on 78 km pitunen. En oo ennen noin pitkää kisaa ajanut ja 60 kilometriäkin on tuntunut ihan riittävältä matkalta. Saapa nähdä mitä tuon kanssa käy. Joka tapauksessa ajattelin ajella ajallisesti pitkiä lenkkejä valmistautumisena viikonlopun aikana. Perjantaina töitten jälkeen ajoin noin 50 km maastossa. Hyvä lenkki, varsinkin näin työpäivän päätteeksi. Lauantaina kaatosade vesitti mun suunnitelmat ja pyörälenkit jäi Sannin kanssa ajeluun.

Tänään sitten otin tuon eilisen ajamattomuuden takaisin ja ajelin 100 kilometrin lenkin. Ensiksi Seljesiin ja sieltä sitten oli tarkoitus ajelle metsäteitä Kälviälle. Yks pätkä oli vähän epävarma, että meneekö siellä polkua ja eihän siellä mennyt. Joten ei muutakuin takaisinpäin. Loppujen lopuksi ajelin Kälviän kautta vielä Kannukseen ja matkaa kertyi tuo mainitsemani 100 km.

Onneksi oli litkurenkaat

Rengasrikkokin vähän hidasti matkaa. Onneksi litkut kuitenkin paikkas tuon reiän ja selvisin muutamilla pumppauksilla. Vähän jännitti, että miten mahtaa käydä kun litkut tuli suihkuna reiästä ulos, mutta lopulta kuitenkin rengas paikkautui ja matka pääsi jatkumaan. Pariin kertaan piti vielä pysähtyä pumppaamaan lisää ilmaa renkaisiin. Tais olla vaan joku terävä kivi, joka tuon aiheutti ja keskelle kulutuspintaa. Yleensä mulla on renkaat menny kyljistä hajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti