13.9.2012

Valkosipuli vs flunssa

Maanantai-illan jälkeen on kurkussa vähän tuntunut siltä, että kurkkukipu ja sen mukana myös flunssa olis tulossa. Ajoitus on jällleen loistava kun viikonloppuna oli tarkoitus lähteä Hyvinkäälle kisaamaan niin tokihan kunnon valmistautumiseen flunssa kuuluu. Oonkin yrittänyt valkosipulilla tuon voittaa. Työkaverit varmasti kiittää raikkaasta huoneilmasta.

Eipä oo maanantain jälkeen tullut lenkilläkään käytyä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan torstaihin asti olis voinu hyvin ajaa pitkiä ja koviakin lenkkejä ja sitten vähän hellittää tahtia, että sunnuntaina jaksais ajaa. Nyt suunnitelmat on muuttuneet sen verran, että taidan vielä tämän illan olla ajamatta ja katsoa huomenna mikä on kunto ja käydä silloin mahdollisesti lenkillä. Sitten pitääkin tehdä päätöksiä viikonlopun suhteen, koska lauantaina pitäis päivällä suunnata auton keula kohti Hyvinkäätä, jos sinne meinaa mennä.

Flunssahan ei oo valkosipulin syömisestä tai sitten jostain muusta johtuen kunnolla tullut vaan oon ikäänkuin veitsenterällä kokoajan, täysin kunnossa ei ole mutta ei kipeänäkään. Kurkkukipukin on paranemaan päin, mutta täytyy nyt katsoa miten tilanne kehittyy. Kovin tukkosena ei viitsisi lähteä noin 80 km kilpailua ajamaan. Varsinkaan kun kisapaikallekin on reilu 450 km matkaa niin saa autossakin istua ihan tarpeeksi. Tämä ja huominen päivä tulee näyttämään lähdenkö kisaan vai siirretäänkö tähtäin viikon päähän Teivon maratonille. Yksi vaihtoehto on lopettaa kisailu tämän kesän osalta tähän ja jatkaa sitten toukokuussa uudella motivaatiolla.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, kyllähän se hyvä apu flunssaan on. Näin diabeetikkona sen syömisen kanssa pitää vaan olla aika tarkka. Nostaa verensokeria aika nopeesti.

      Poista