4.7.2011

Palauttelua Tahkosta

Tänään kävin ajamassa noin kahden ja puolen tunnin maantielenkin palautteluna Tahkosta. Tarkoituksena oli lähinnä antaa jaloille liikettä. Sunnuntai-iltana tuntui vähän olevan jalat jumissa, niin nyt kävin kokeilemassa, miltä se ajaminen tuntuis. Yllättävän hyvin kulki ajo tänään. Vaikka tarkoituksena oli ajaa aika rauhallisesti niin muutaman vähä kovemmankin vedon tein ja pidin ihan reipasta vauhtia lenkin aikana.

Maastoon ei viitsinyt lähteä kun tuo olkapää edelleen on aika kipee ja varsinkin tärähdykset tuntuu aika ikäviltä. Maantiellä pystyi ajamaan ihan hyvin, mutta kyllä sen siinäkin huomasi, ettei käsi ihan kunnossa ole. Toivottavasti nyt parantuis niin pääsis loppuviikosta taas maastoon ajamaan ihan kunnolla. Silloin olis taas lomamatkaa tiedossa, tällä kertaa Itä-Suomeen ja Kolille oltais ainaki menossa. Eli maastoon olis tarkotus päästä sielläkin ajamaan lomailun ohessa.

Huominen on joka tapauksessa lepopäivä kun käyn hierojalla. Oon nyt viime aikoina käynyt kokkolalaisessa Physio-Medicalissa hieronnassa. Oon ollu tyytyväinen palveluun ja henkilökuntakin on ollut mukavaa ja urheiluhenkistä. Sellaisten ihmisten kanssa aina juttu luistaa kun siinä tunnin makoilee hierottavana.

Huomasin Tahkolta kotiuduttuani, että oli etujarrun levy vääntynyt ilmeisesti siinä kaatuessa. Jonkun verran se hinkkas vastaan ja rengas ei oikeen tahtonu pyöriä. Ihmekös jos vähä loppumatkasta meinas hyydyttää ku noin 40 km ajellu jarru päällä. No en tiedä paljoko tuo on matkantekoon vaikuttanu vauhdissa. En mä sillon mitään huomannu, vasta nyt myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti