17.7.2011

Hyvä treeniviikko

Kulunut viikko on ollut pyöräilymielessä hyvä. Lenkkejä on tullut ajettua viitenä päivänä. Vaan maanantai, joka oli reissupäivä Joensuusta takaisin Kokkolaan ja eilinen lauantai on ollu lepopäivä. Muina viitenä päivänä on tullut lenkki ajettua. Eihän 5 lenkkiä viikkoon nyt vielä kova määrä ole, mutta tuota maanantain taukoakin edelsi 5 peräkkäistä ajopäivää Itä-Suomessa. Huomenna sitten Physio-Medicaliin lihaksia huoltamaan niin eiköhän tiistaina taas jaksa ajaa.

Yhteensä tällä viikolla on tullut ajettua 13 tuntia ja jos katsoo lenkkeihin käytetty aika niin menee päälle 14 tunnin. Tuo 13 on tehokasta polkemisaikaa. Tällaisia viikkoja olisi hyvä saada useimminkin, mutta huomenna jatkuvat työt tietysti häiritsee olennaisesti harrastamista. Iltasin ei oikeen ehdi ajaa kovin pitkiä lenkkejä ja perheellekin pitää jäädä aikaa. Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen, että lomalla ehti hyvin ajamaan eri paikoissa (Kuusamo, Kempele, Oulu, Koli, Joensuu, Pöytyä, Tahko) lomailun lomassa.

Ens sunnuntaina olis tarkotus osallistua Seinäjoella Joupiska XCM-kisaan eli maastopyörä maratoniin. Ajattelin harrastesarjassa ajaa eli se on puolimatka kisasarjan matkasta. Seinäjoenkin rata on ainakin parina viime vuonna ollut todella hyvä. Nyt on tullut muutoksia reittiin osittain metsätöiden takia ja varmasti reittejä muutenkin on hyvä joskus muokkailla. Lisää nousua, mikä ei oo kyllä mun vahvin puoli mutta kyllähän se nousukin maastopyöräilyyn kuuluu. Toivottavasti reitti edelleen on yhtä hyvä tai parempi kuin aikaisemmin.

1 kommentti:

  1. "Perheellekin pitää jäädä aikaa", samaa mieltä :)

    VastaaPoista