5.5.2011

Pyöräprojekti Giant Anthem, osa 2

Aikaisemmin oli jo juttua uusista osista, mitä pyörään voisi vaihtaa ja mitä oon siihen vaihtamassakin. Nyt on sitten talven aikana hakitut uudet osat kiinni pyörässä. Eli Kcnc:n kammet ja jarrut, sekä uudet kiekot ja Xtr vivut ja vaihtajat eteen ja taakse. Pyöräkin keveni yllättävän paljon kun mun halpis-rapala näytti pyörän painoksi noin 10,15 kiloa.

Giant Anthem X1

Tai tuo on keskiarvo, lukema vaihteli siinä 1,10 - 1,20 välillä kun aika vaikeaahan pyörää on saada tuossa vaa'assa vakaana pysymään. Vähän se meinaa heilua kokoajan. Ja kun vaakaa ei saa mihinkään kiinni, niin se on pidettävä kädessä. Joka tapauksessa edellisestä punnituksesta on kyllä lähtenyt reilusti pois painoa. Eipä tuosta enää kovin pitkä matka olisi alle 10 kiloonkaan. Toisaalta nyt pyörässä alkaa olla sellaiset osat mitä haluankin ja mihin ei oo tarvinnu koko omaisuutta käyttää ja on edelleen varaa vaihtaa osia, siinä vaiheessa kun ne kuluu. Joten eiköhän tällä mennä nyt jonkun aikaa ainakin.

KCNC XC2-k kammet

 Uusi tanko mulle tosin on vielä tulossa ja samalla nuo nykyiset gripit vaihtuu vaahtomuovisiin, mutta sitten voisi sanoa pyörän olevan "valmis". Tietysti varastossa olevilla Furious Fredeilläkin paino tippuisi verrattuna Rocket Roneihin. Toisaalta tykkään kyllä noista Rocket Roneista renkaina, joten eiköhän ne ainakin suurimman osan kesästä tuu mulla pyörässä olemaan. Ne on sopivan yleiskäyttöset, rullaa riittävän hyvin, pitoa löytyy riittävästi ja kohtalaiset kevyetkin nuo uudet tubeless-ready mallit olivat. Pyörivissä massoissahan tuo keveys varmasti jonkun verran vaikuttaa ajoon.

KCNC X-7 jarrut
Tänään kävinkin uusia osia testaamassa yhteislenkillä ja edelleen meillä jatkui ihan hyvä osanotto, kun lenkillä oli 7 pyöräilijää. Tästä on hyvä jatkaa yhteislenkkienkin osalta ja täytyy toivoa, että sama tahti jatkuu ja uusiakin ihmisiä löytäisi lenkeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti