27.5.2011

Kohti Korson maratonia

Sunnuntaina olis tarkoitus osallistua Korsossa maastopyöräilyn maratoncupin kisaan. Tarkoituksena on tosin ajaa harrastesarjassa puolimatka (32 km), mutta se on mulle hyvä matka kauden aloituskisaksi. Harkitsin kyllä loppuun asti tuon täyden matkan ajamista, mutta päädyin sitten puoliskalle. Eiköhän siinäkin oo riittävästi haastetta meikäläiselle.

Tavoitteena ei niinkään oo ajaa sijoituksesta. Tokihan kilpailuihin lähdetään aina voittamaan tai tavoittelemaan voittoa, mutta mun tavoitteena olis ajaa omasta mielestä hyvä ajo. Sellainen, että voin olla suoritukseeni tyytyväinen ksan jälkeen. Ei siis mitään hyytymisiä tai kramppeja kesken kisan ja mielellään kalustokin sais kestää. Sijoitus on sitten mikä on. Pääasia, että saisi itsestään kaiken irti ja maalissa tuntuis, että on ainakin kaikkensa yrittänyt. Siinä itselle tavoitetta kauden avaukseen.

Samalla on tietysti kiva nähdä millaista vauhtia kärkikuskit ajavat kilpasarjassa. Tosin heitä ei taida nähdä kuin lähtöalueella ja seuraavan kerran maalissa, mutta aina sitä voi jotain oppia kokeneemmilta kilpailijoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti