12.5.2011

Kesä lähestyy

Ainakin viime päivien säiden perusteella. Aika nopeasti on tässä keväällä ilmat lämmenneet, kun jokunen viikko sitten sai vielä ajella useampikin vaatekerros päällä ja nyt on shortsikelit. Hyvät kelit ja auringonpaiste vaan tahtovat houkutella lenkille melkein joka ilta. Mikäs sen mukavampaa viettää aikaa ku pyörällä lenkkeillen.

Yks asia mikä on tänä keväänä ollut erilailla aikaisempiin keväisiin on maaston kuivuminen. Ainakin siltä tuntuu, että maasto on kuivunut huomattavasti nopeammin kuin vaikka viime keväänä. Ja lunta kuitenkin oli tänäkin talvena aika reilusti. Ehkä nämä lämpimät ilmat ja se, ettei vettä oo pahemmin satanu on sitten tehnyt maastosta nopeasti ajokelpoista.

Viikonloppuna olis vuorossa Kammenkiertäjien kauden avaus. Se pitää sisällään muutaman tunnin lenkin ja siihen päälle sauna ja syöminen. Viikonloppuna oliskin hyvä saada kilometrejä/ajotunteja alle, kun nyt viikolla osittain jääkiekon mm-kisojen takia on lenkit jääneet vähä lyhyimmiksi tai sitten en ole lähtenyt ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti