19.5.2011

Kisakauden avaus siirtyy

Oli tarkoitus tulevana sunnuntaina osallistua Pietarsaaressa paikalliseen Brahe Mtb-kisaan, mutta kisa on siirretty kesäkuun puolelle, joten samalla mun kisakauden avaus siirtyy viikolla eteenpäin. Siinä mielessä harmittaa, koska tuo on ainakin aikaisempina vuosina ollut todella hyvä xc-reitti ja olis ollu ihan kiva päästä ajamaan "täysillä". Voihan sitä aina itsekseenkin koittaa ajaa kovaa vauhtia, mutta on se kilpailu kuitenkin aina ihan eri asia. Vaikka menestystäkään ei tulisi niin kokemuksena ne tähän asti ajamani kisat on kuitenkin ollu ihan hienoja.

Täytyy korvata tuo sitten vähän pidemmällä lenkillä. Seuraavana viikonloppuna olis tarkotus osallistua Korson maratoniin. Tai todennäköisesti ajan vaan puolikkaan siellä, mutta joka tapauksessa mulle täysin uutta maastoa, mikä jo sinänsä on kivaa. Ja kyllähän se kilpailutilanne tuo aina oman jännityksensä touhuun.

Alkuviikosta pähkäilin kampiongelmien kanssa, mutta nekin on nyt ainakin toistaiseksi ratkenneet. Avasin maanantaina koko systeemin ja laitoin uudestaan kasaan ja ainakin nyt pari lenkkiä on pysyneet kiinni ilman löystymisiä. Jospa se ongelma olisi ratkaistu. Katsotaan nyt kuitenkin vielä viikonlopun lenkit, että miten ne kestää.

Tänän aamuna tuli kokeiltua aamulenkkiä. Heräsin puoli kuuden aikaan ja lähdin ajamaan reippaan tunnin lenkin. Tuohon aikaan aamusta ei viitsinyt revitellä vaan lähinnä sellaista tasasta ja rauhallista pyörittelyä. Oli toisaalta ihan hyvä ratkasu, koska lenkin jälkeen ainaki oli koko aamupäivän yllättävän pirtee olo töissä. Iltapäivästä tosin iski sitten vähä tuo aikanen aamuherätys takasi ku jonkun verran alkoi väsyttää. Vois noita silloin tällöin jatkossakin kokeilla, kunhan nyt menis ajoissa edellisenä iltana nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti