3.4.2011

Hyvä viikko

Mennyt viikko oli harjoitusmielessä hyvä, vaikka siihen sisältyi myös yhden päivän oksentelu ja siitä johtuva parin päivän tauko harjoitteluun. Tais loppujen lopuksi tehdä vaan ihan hyvää se tauko. Loppuviikosta ainakin pyörä tuntui kulkevan ihan hyvin. Nyt kun on enemmän päässy ajamaan niin selkäongelmiakaan ei oo ollu. Mullahan on tuon alaselän kans aina välillä ollu ongelmaa, varsinkin kun raskaammassa maastossa/kelissä ajaa tai sitten kun ajaa vähä kovempaa vauhtia. Viikonlopun lenkit ainakin ajettiin ihan reipasta vauhtia eikä selkä tällä kertaa yhtään jumittanut tai kramppaillut.

Nyt alkaa jo vähän olla kevään merkkejö ilmassakin. Tiet alkaa olla sulia tai ainakin isommilla teillä ei enää oo sohjoa tai jäätä. Metsään tosin ei oo mitään asiaa tällä hetkellä, sen verran sohjosta siellä on. Yöpakkasten jälkeen aamulla vois olla hyvä keli käydä metsässäkin ajamassa, mutta viikolla siihen ei oikeen mahdollisuutta oo, jos ei nyt viiden jälkeen lähde jo lenkille.

Viikon aikana tuli ajettua melkein 9 tuntia pyörälenkkejä. Se on kyllä hyvä määrä tähän aikaan vuodesta meikäläiselle. Ja aika vaihteleviakin lenkkejä. Nyt viikonloppuna kovavauhtisia ja viikolla pari rauhallisempaa. Rauhallisissakin kuitenkin joitain vetoja, ettei nyt pelkästään huviajeluksi oo menny. Maantielenkeillä pitäis ainaki saada jalkoja totutettua taas polkemiseen, niin kulkee ajo sittenkin kun pääsee taas maastoon ajamaan. On tässä kyllä jo huomannutkin, että mitä enemmän on ajanu niin sitä paremmin alkaa pyörä kulkeakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti